De Jeugdcommissie van C.V. de Vuurveters heet u van harte welkom op deze site waarin u informatie vindt over de Jeugdvorst(in) bij C.V. de Vuurvreters.

Onze Jeugdcommissie bestaat uit 5 leden, Jordi Rovers, Dennis van Oosterhout, Ilona van Oosterhout, Moniek Rovers en Kevin Steenbakkers . welke uw kind zullen begeleiden tijdens de middagen en avonden als we met de Vuurvreters naar bals gaan.

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil jij ons middelpunt van het carnavalsseizoen en de optocht zijn geef je eigen dan op om de nieuwe Jeugdvorst(in) bij de Vuurvreters te worden. Wil je ook nog je broertje/zusje of een vriendje/vriendinnetje bij de club betrekken dan kan je dit ook regelen door hem/haar jou adjudant te laten worden.

Gedurende dit jaar zwaai jij met de scepter samen met onze Grootvorst. Vandaar dat wij het dan ook als club wel belangrijk vinden dat je aanwezig bent wanneer wij onze carnavalsvrienden gaan bezoeken. (zie hiervoor het programma op onze website).

Nadat je afgaat als jeugdvorst(in) blijf je automatisch gratis rustend lid tot en met je 17e jaar. We zullen nog even kort op een rijtje zetten wat de club regelt en wat je ouders/verzorgers dienen te regelen;

Tijdens de bals en met carnaval mag jij ook je eigen foto medailles uitreiken. Met de opkomst tijdens carnaval hebben we nog extra eremedailles voor jou familie. In het jaar dat je jeugdvorst(in) bent geworden mag je woensdagavond na de carnaval, tegen een kleine vergoeding, samen met de Vuurvreters (Raad van Elf, Dansmariekes) en je ouders gezamenlijk eten bij Dientje.


Door de club geregeld:

– Kleding: alle kleding en attributen om een prachtige jeugdvorst(in) te zijn, m.u.v. zwarte broek, zwarte schoenen, witte blouse

– Voor uw kind regelen wij het vervoer met begeleiding van de club vanuit Dientje en wordt hier ook weer netjes afgezet met begeleiding

– Consumptie: tijdens carnaval 2 dagen een braskaart (ranja, chips, snoep, snack, friet).


Door ouders/verzorgers te regelen:

– Zwarte broek, zwarte schoenen, witte blouse

– Uw kind brengen naar Dientje, bij uitstapjes, volgens de tijd van ons programma

– Uw kind ophalen bij Dientje, tijdstip wordt vooraf afgesproken


Zaterdag ochtend tijdens carnaval doen wij met de gehele club samen ontbijten. Deze kosten worden gedeeld door de Grootvorst en de Jeugdvorst(in).


Denk je bij je eigen dit lijkt me enorm leuk en wil je nog meer carnaval vieren dan alleen met carnaval. Overleg dan even met je ouders/verzorgers of je je eigen geheel vrijblijvend en kosteloos mag inschrijven om kans (gebeurt middels loting) te maken om de nieuwe jeugdvorst(in) te worden bij C.V. de Vuurvreters.


Inschrijven kan via ons inschrijvingsformulier. (rond december nemen we eerst nog contact met je op of je nog steeds enthousiast bent om onze jeugdvorst(in) te worden, dus na inschrijving ben je nog niets verplicht).


We hopen dat het een beetje duidelijker is geworden wat het inhoudt om jeugdvorst(in) te zijn, maar heb je nog vragen mail deze dan gerust naar onze jeugdcommissie.


voorzitterjeugd@vuurvreters.nl 


Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie de Vuurvreters


(Jordi Rovers, Ilona van Oosterhout, Kevin Steenbakkers, Moniek Rovers, Dennis van Oosterhout)